Hoi! Ik ben Vanessa van Equi-healing

Equi-Healing, bewustzijnscoaching met behulp van paarden. Ik help jou om jouw blokkades te verwijderen en innerlijk te helen om een nieuw leven te manifesteren.

Ik heb me heel mijn leven anders gevoeld dan anderen, een buitenbeentje. Ik paste nergens bij, voelde me nergens thuis. Ik voelde me niet begrepen. Dit heeft bijna 41 jaar geduurd.

Ik was afgesneden van mijn basisgevoel, namelijk liefde, omdat ik me altijd maar probeerde aan te passen aan anderen om er toch bij te horen, om geliefd te zijn, om aanvaard te worden. Het was zelfs zo erg dat ik mezelf niet meer aanvaardde. Ik was mezelf helemaal kwijt. Ik was diep depressief sinds mijn tienerjaren, had eczeem en moest afrekenen met fybromialgie. Ik heb enkele jaren het spirituele pad bewandeld maar vond niet de oplossingen die ik nodig had. Tot ik in aanraking kwam met alchemie, quantum coaching en quantum healing. Toen vielen alle puzzelstukjes in elkaar. Ik draaide mijn mindset om van zeer negatief naar positief en leerde oud trauma en oude gedachten te doorwerken, los te laten en nieuwe gedachten te programmeren. Ik leerde dus meester te zijn over mijn eigen leven. Ik kwam er ook achter dat ik van nature goede intuïtieve coaching- en healingskills heb en dat ik een heel natuurlijke aanleg heb om te communiceren met paarden. Deze zet ik nu in om zowel mensen als paarden te healen en te coachen.

%d bloggers liken dit: