Programma Fibro Voorbij

Ik heb mijn Fibro geheeld, iets waar ik voor eeuwig mee moest leven.

Ik heb gedaan wat onmogelijk leek, en ik deed het in enkele maanden.

Fibro is niet iets wat voor eeuwig is. Ja, het zit tussen onze oren, daarin hebben ze gelijk. Hebben ze jou dat ook verteld? Hebben ze jou vertelt dat het tussen jouw oren zit en dat jij er maar mee moet leren leven?

Konden ze jou niet vertellen hoe jij dat tussen jouw oren geneest? Gaven zij jou ook het advies: ‘Je moet het loslaten’?

Fibro is niet voor eeuwig. Fibro is een keuze en fibro is te verlichten en voor velen te overwinnen.

Ik heb mijn Fibro geheeld. Fibro is tijdelijk en als jij gelooft dat het inderdaad tijdelijk is, dan deel ik met jou mijn verhaal.

Ikzelf heb 15 jaar fibromyalgie gehad met de volgende uiteenlopende klachten :
vermoeidheid, uitputting, gewrichtspijnen, spierpijnen, hoofdpijn, migraine, concentratieproblemen, geheugenproblemen, verlaagd libido, hyperventilatie, gezwollen klieren, hartkloppingen, prikkelbaarheid, emotioneel, moe wakker worden, slaapproblemen, malaise na inspanning, behoefte aan suikers, eetbuien, futloos, slechte conditie, verminderde uithouding, maag/darmproblemen, opgeblazen gevoel, voedselintoleranties, moeilijk slikken, nachtzweten, warm/koude, wazig zicht, mist in hoofd, hervallen, onbegrip/geen respect, gevoelige huid, mezelf missen/identiteit, koude handen en voeten, tintelingen, onrustige benen, voos gevoel, druk op de borst, stijfheid, dingen laten vallen, evenwichtsproblemen, opgezwollen vingers, vingers nog amper kunnen bewegen, ochtendstijfheid, duizelig, gevoeliger voor warmte en koude, geen kracht/zwakte, warm voorhoofd, lage stresstolerantie, angstig, benauwdheid, spiertintelingen, vermoeide stem/heesheid, prikkelbare blaas, minder immuniteit/weerstand, ontstekingen, grieperig gevoel, sociale isolatie, beperktheid, vocht vasthouden, piekeren, tempoverschillen, tandenknarsen/klemmen, bloeddrukproblemen, …

Ik heb allerhande onderzoeken ondergaan op aanraden van artsen en specialisten, o.a.
botscan, mri, bloedonderzoeken, immunoloog, inwendige geneeskunde, interniste, psycholoog, psychiater, magnesiumbaxters, een volledig traject in het ziekenhuis onder begeleiding van een psychologe, …

Ik heb tijdens al die jaren ook oplossingen gezocht in de holistische wereld. Homeopaten in binnen- en buitenland, causopractor, kinesiologisch uittesten, hypnosetherapie, osteopaten. De spirituele kant met sjamanen, regressietherapie, familieopstellingen, mensen die contact maakten met mijn onderbewustzijn.

Niets van dit alles leidde tot enige verbetering, in tegendeel zelfs. Door naar iedereen hun advies te luisteren strafte ik mezelf nog meer af en kwam zelfs op het punt dat ik nog amper iets kon eten. Ik leefde op rijstwafels, wortelen en water. Ik kon niet meer normaal functioneren. Ik kon mijn huishouden nog amper doen. Ik lag bijna de hele dag in de zetel of in bed. Zitten ging nog amper. Ik had zowel in de voormiddag als in de namiddag dutjes nodig. Ik kende geen enkele moment van de dag die pijnvrij was. Ik was echt ten einde raad.

Toen kwam ik Marieke van Licht-Healing.be tegen. Zij maakte me duidelijk wat de oorsprong van mijn fibro echt was en wat ik er aan kon doen. Door dat toe te passen ging er een nieuwe wereld voor mij open. Ik ben wel door de hel gegaan maar nu ben ik van al mijn klachten af, heb ik geen middagdutjes meer nodig, loop en zit ik gewoon zoals elk persoon, heb geen pijn meer, en kan ik zelfs tikkertje spelen met kindjes, kan ik terug veel meer eten en ben ik zelfs bijna van mijn eczeem vanaf die ik al 41 jaar heb.

Vanuit mijn eigen ervaringen hoe ik mezelf heb geheeld van fibromyalgie heb ik een programma opgebouwd.
Ik ben geen arts en beloof geen genezing. Ik deel enkel mijn eigen pad dat voor mij en andere personen zeer effectief geweest is. Het resultaat is compleet afhankelijk van jouw eigen inzet en doorzetting.

Voor wie is het programma?

 • Je bent bereid om jezelf te helen (lichaam en denken)
 • Je wil jouw mindset helemaal / grotendeels omdraaien?
 • Je bent klaar om jouw excuses los te laten
 • Je bent klaar om los te breken van jouw oude ik
 • Je begrijpt dat jij nieuwe keuzes moet maken in jouw leven en dat dat beangstigend kan zijn.
 • Je begrijpt dat dit een nieuwe manier van leven is die iedereen kan aanleren.

Genezen is een keuze die alleen jij kan uitvoeren.
Dit programma is niet voor watjes want ik beloof dat je de hel gaat zien. Maar na door jouw hel te zijn gegaan voel je je als herboren.

Voor wie is het niet?

 • Voor watjes
 • Voor mensen met duizend excuses
 • Voor mensen die wel willen veranderen, maar het niet doen
 • Mensen die weglopen van hun verantwoordelijkheden
 • En mensen die hun ziekte als schild gebruiken om aandacht te krijgen

Wat krijg je?

 • Een volledig programma waarin je leert loslaten, leert vergeven, leert positief denken, leert van jezelf te houden
 • Video’s, oefeningen en meditaties
 • 4 uur 1 op 1 coaching via telefoon of zoom
 • Levenslang en onbeperkt toegang
 • Toegang tot een gesloten Facebookgroep

Prijs: 1.000 € inclusief BTW.

(Ik ben geen dokter, ik deel stap voor stap hoe ik mijn lichaam heb genezen door middel van mindset / anders denken. Resultaten zijn afhankelijk van jouw doorzetting en of jij het werk allemaal doet of niet. Helemaal genezen vergt diep in jezelf kijken en veel los laten.)

Als jij vindt dat jij het waard bent om het fibro-label los te laten, stuur ons dan een email en dan krijg je de betaalgegevens.


%d bloggers liken dit: