Welkom

Equi-Healing, bewustzijnscoaching met behulp van paarden. Ik help jou om jouw blokkades te verwijderen en innerlijk te helen om een nieuw leven te manifesteren.

Elke persoon, elk paard is geweldig. Alleen hebben sommigen hulp nodig om dit te herinneren.

Als intuïtieve coach/healer begeleid ik zowel mens als paard om terug tot de kern te komen.

Al onze beperkende gedachten en programmatie van onze opvoeding en maatschappij zorgen ervoor dat we steeds verder weg drijven van onze kern, nl. LIEFDE.

Ik heb zelf heel wat healingswerk doorlopen om te staan waar ik nu sta.  Ik heb heel wat trauma doorwerkt, heb een zeer negatieve mindset omgedraaid naar een positieve. Ik heb mezelf op heel korte tijd geheeld van fibromyalgie.  En ik ben mezelf nog verder aan het healen van eczeem en voedselallergieën.

Als mindset-coach kan ik dus helpen uit eigen ervaring in een breed spectrum.

Paarden geef ik een stem door telepatisch met hen te communiceren. Zo kan ik aan de eigenaar doorgeven hoe het paard zich voelt.  Door zowel het paard als de eigenaar te coachen/healen bereiken we mooie resultaten.  Het is van het allergrootste belang dat ook de innerlijke wereld van de eigenaar geheeld wordt want anders heeft de healing van het paard binnen de kortste keren zijn doel verloren want een paard spiegelt zijn eigenaar.

Wil jij ook harmonie en liefde in jouw leven of dat van jouw paard ervaren?  

En heb je hier hulp bij nodig?

​Mail dan naar info@equi-healing.com

%d bloggers liken dit: