Wat is bewustzijn?

Wij mensen (zielen in een aardevoertuig) maken deel uit van het Universum en het Universum heeft een bewustzijn. Wij hebben dus toegang tot het bewustzijn van het Universum.

Maar wat wil dat dan zeggen?
De “werkelijkheid” die we beleven is een weerspiegeling van ons bewustzijn. We manifesteren 24/7.

Hoe staan we in het leven? Staan we in het leven vanuit angst dan hebben we een zeer laag bewustzijn. Staan we enorm liefdevol in het leven dan hebben we een hoog bewustzijn. Hoe dichter we bij onze innerlijke waarheid staan en leven hoe dichter we bij de bron zijn, namelijk liefde.

Je kan op elke moment van je leven de keuze maken om jouw bewustzijn te verhogen. Alles begint met een keuze. Jij kiest ervoor om met oogkleppen op te lopen en op automatische piloot te leven en te geloven dat het leven jou overkomt en dan zal dat ook zo zijn en zal er nooit iets veranderen. Dan blijf je in jouw arme ik, de slachtofferrol. En dan staat geluk niet echt in jouw woordenboek.

Of jij kiest ervoor om jouw oogkleppen af te doen en te kijken naar jouw innerlijke wereld, jouw beperkende overtuigingen die je als waarheid hebt aangenomen. Die beperkende overtuigingen komen van de programmatie van ouders, maatschappij, media, tv, … die we als kind tussen de 0 en 7 jaar onbeperkt opnemen omdat we dan in een meditatieve staat zijn en eigenlijk alles absorberen als een spons en ook ervaringen en leugens van vorige levens.

Als jij jouw innerlijke demonen onder ogen durft te kijken dan is alles mogelijk. Je leeft veel bewuster, er overkomt jou niks meer maar je beseft dat je alles manifesteert en dat er achter alles wat er gebeurt een les schuilt, iets dat in jou zit en dat gezien en geheeld wil worden.

Je beseft dat de buitenwereld een exacte spiegel is van uw innerlijke wereld. Als je dan je innerlijke wereld aanpakt en dingen oplost en loslaat, dan wordt dat natuurlijk ook weerspiegelt in jouw buitenwereld. Je ervaart veel meer geluk en liefde. Je pelt de lagen van jouw ui die rond jouw hart zit, zodat je telkens dichter en dichter tot jouw ware ik komt, pure liefde.

Heb jij hier graag hulp bij? Ik help jou om jouw patronen te doorbreken en te groeien in bewustzijn. Ik garandeer een totale ommekeer van jouw leven, als jij het werk doet.
Het is durven springen in het onbekende, dus je hebt wel durf en doorzettingsvermogen nodig.

Kijk hier voor mijn aanbod.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: